gamzzeee ben de hastasıydım çok merhametli, saat kaçta olursa olsun telefonunuza bakar evet hakkını yiyemem
Ama dedikleri gibi 3hastayı aynı anda alıyor, ben riskli gebeydim başka çiftlerin yanında her şeyi konuşmak zorunda kalıyorsun ve 500tl veriyorsun ama muayene sonrası konuşmalar ayaküstü oluyor o zaman da çıkmanı bekler gibi emin olmadan odadan çıkıyorsun öyle olunca da her muayene sonrası ağlayarak evin yolunu tutuyordum bıraktım. Şimdi farklı bir doktordayım Ahmet Işıktana gidiyorum samimiyetimiz daha az ama en azından kafamda soru işareti olmadan odadan çıkıyorum,hasta mahremiyetine önem veriyor odaya başka bir hasta almıyor seninle tamamen görüşmesi bitene kadar ..
Doğal tedavide farklı kürlerde var sonuçta durumunuza göredir ama benim büyük bir problemim yoktu bir boş gebeliğim olunca 10gün soğan kürü, brokoli kürü, hamileliğe kadar da havuç suyu, propolis, arı sütü, arı poleni içtim ilk ayımda hamileydim benim durumum sağlıklı bir gebelik gelişsin diyeydi. Eşim de soğan ve brokoli kürü hariç diğerlerini benimle birlikte kullandı.
Bu arada İlk muayenede çok iyiydi ilk muayene için tavsiye ederim 2arkadaşımı gönderdim 1i başta çok memnun kaldı ama gebelik takibinde benim dediğim gibi olduğu için bıraktı, diğeri de maalesef sonuç alamadığı için bıraktı
ama gebelik takibi için maalesef..