Sun10 svda33 ben dün gece prilama başladım eğer bulanırsa cok hiç çekme kullan sen de ilk defa bugün midem iyiydi
svydaikalb Glsmll Aç kalınca mutlaka bulantı oluyor illa birşeyler yemek lazım bende peynir ekmekle yaşıyorum resmen
TTtutku Glsmll suan senden besin alacak kadar buyuk degil bi problem olmaz ama sen gucsuz kalirsin. Galeta felan ye bastiriyo doktora da sor prilam veriyolar baya iyi geliyor
Umutluanne1 Yagmurrr98 doktorunuz bişey diyor mu peki yediniz bebeğe yeter falan diye bende korkuyorum bebeğin beslenememesinden oturdum ağlıyorum sinirlerim bozuldu iyice kusmaktan
Yagmurrr98 Umutluanne1 Canım elimden bişey gelmiyor bebeğin gelişimi gayet iyi şuan haftasından ilerde ilk haftalarda bizden beslenmiyor zaten
Umutluanne1 Yagmurrr98 oh iyi bali çok şükür buna da senin adına sevindim . Birde komşu teyzemiz var burda sürekli kusup durma bebeğin kesesi sallanacak iyi değil falan dedi bide onu aklıma soktu . Öyle bişey olmayacağını Nil’e bile kafam da büyüttüm
Yagmurrr98 Umutluanne1 Tövbe estağfurullah korkma canim sen bebeğin kesesi sallanir nedemek sen doktorun söylediğine güven Bulantıların hafifler yakın zamanda artık
Deletedmom_33 Glsmll Doktorumun biri bana 15. Haftaya kadar bulantı yaoan şeyi yiyecegim diye zorlama kendini bebek henüz senin yeidgini almıyor nasılsa kusmaya başlaman daha sıkıntı durmuyor birde kolay kolay bulantı vs demişti.