Zeynepy_ gitmediği dr , piyasadaki maalesef sınırlı ilacı olan bu illetin hepsini kullanmış ve en son artık kesin biçin ameliyat edin beni diye yalvaran biri olarak yazıyorum ;)maalesef hiç bir ilacın etkisi olmadığı gibi zaten söylediğim gibi sayılı ilacı var. Dr a da gitsen size diyeceği şey tamamen yeme düzeninizi değiştirmeniz, bol lifli gıdalar alıp acı ve baharattan kızartma ve yağdan uzak durmanız ve bol su tüketip hareket etmeniz spor yapmanız olacak. Peki ben nasıl kurtuldum ;) şu an size sarılıp hatta kendim gelip akşamdan bir bardak suya bir kaç kuru kayısı ve incir atıp size sabah yedirip suyunu içiresim var ;) çünkü o kadar iyi anlayabiliyorum ki Allah kimseye yaşatmasın. Hemen bu dediğimi yapmaya başlayın ama her gün , lütfen bırakmayın. (Ben geçse bile korkumdan bırakamamıştım;) bol su tüketin elbette ve şu an henüz her şey taze iken baharat, acı ve kızartma yağlılardan uzak durun. Emin olun bana dua edeceksiniz ;)en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanız bu illetten kurtulmanız dileğiyle