Alpinannesi__ Gebelikte maden suyu kullanımı nasıl acaba herhangi bir zararı olur mu günde veya iki günde bir mutlaka tüketiyordum bebeğim henüz çok küçük 4+4 de dr ile bunları konuşacak kadar vaktimiz olmadı bilgisi olanların bilgisine ihtiyacım var 🙏
minisinannesiiii Alpinannesi__ ikisinde de günde 1 tane içtim hem bebeğe kilo aldırıyo hemde kemik gelişimini destekliyo diye duymuştum doktora sormadım ama bi sorun olmadı normalde nefret ederim sirf onlar için içtim
MeralMine Alpinannesi__ bu sıcak havalarda sade soda içmemi önerdi ambulans hemşiresi. Terle beraber su ve mineral kaybı da oluyor .Kendimi iyi hissetmiyordum tabsiyonuma baktı normaldi , bana soda iç dedi gerçekgen de iyi geldi
yigitinannesiiiii Alpinannesi__ içebilirsin Canım ben ilk haftalar mide bulantısından su tüketemiyordum doktorum bana maden suyu içebilirsin su içemiyorsan susuzluğunu o şekilde giderebilirsin demişti
Alpinannesi__ minisinannesiiii maden suyu midemi çok rahatlatıyor günde bir tane içerdim hep gebeliği öğrendiğimden beri tereddütlerim vardı hep teşekkürler 🌸
ilknurrruzn Ebrueylul18 Pek fazla meyveli tüketmemeye çalış canım çok fazla katkı maddesi olduğu için sade içmeye çalış😋 Nefsini köreltecek kadar iç ama abartma sakın 😂😂
Minikbebegim1999 Ebrueylul18 limonlu olmasa daha iyi tatlandirici oluyor çünkü sade doğal soda daha besleyici bebek için gelişimi icin
Alpinannesi__ MeralMine gün içerisinde dışarı pek çıkmıyorum sıcaktan dolayı değil ama günde bir tane içmek midemi çok rahatlatırdı hep gebelikten öncede
Alpinannesi__ yigitinannesiiiii suyu de çok içiyorum ben aslında ama zaten hiçbir şey yemek istemiyorum midem almıyor yediğimde beni yiyor o yüzden maden suyu benim kurtarıcım olacak çok teşekkür ederim 🙏
Begumhan Sodyum orani dusuk magnezyum orani yuksek olanlardan tercih edin. Ben her gun duzenli 1 ya da 2 tane iciyordum ta ki son haftalarda odemden ayaklarim asiri sisene kadar.
berceste5155 Alpinannesi__ zararı olmaz hatta faydası olur ama magnezyum ve kalsiyum açısından zengin sodyum oranı düşük oşan maden sularını tercih edin