Bekleyenler Merhaba 23 haftalık hamileyim. Bu hastanede doğum yapmayı düşünüyorum. Henüz gitmedim. Hangi doktoru önerirsiniz?
Ebruliiiiiii Bekleyenler Özcan Karademir vardı ben evlenmeden önce bir kaç sıkıntıda kendisine gitmiştim çok ilgili giden herkesinde memnun kaldığı bir doktordu Kadıköy’de oturmuyor olsaydım şuan yine ona gitmek isterdim hala orda çalışıyor mu bilmiyorum ama
aysegul6044 Bekleyenler uğraş Şahin e gidiyorum 7 aydır çok ilgili bir doktor doğumu da ona yaptırmayı düşünüyorum
Bekleyenler Teşekkür ederim o zaman ilk randevum kendisine alıyorum. İnternet yorumlarına göre Özcan bey ya da Hakan bey i düşünüyordum.
aysegul6044 Bekleyenler muayene 250 lira doğum ücreti doktora göre değişiyormus sanırım bizde net öğrenemedik daha bir dahaki kontrol de doktorla görüşeceğiz
Cananpmk Bekleyenler Muayenesi 250tl Geçenlerde doğumu sorduğumda normal 5500tl Sezaryen 6000tl dediler
aysegul6044 Bekleyenler evet en çok uğraş hanım da sıra oluyo ama randevulu giderseniz çok beklemezsiniz
Bekleyenler Umarım hastanenin de anlaşmalı kurumlar indirimi vardır. Avcılar hospıtal de var indirim. Ama oradaki doktorlara gitmek istemiyorum. 3 tane doktor kalmış. Bi hastane ile görüşeyim.