northandmother Esramumcu zaten son adet tarihi 8 Aralık Ocak 8 de adet olmam gerekiyordu 2 gün öncesinde korunmasız ilişki sonrası hamile kaldım ama ona rağmen ultrasonda 37 gözüküyor hesaplayınca aslında 35+3 olması gerekiyormus
Ozum12 Esramumcu ay insan 40 haftayı dolduruncada kendinden korkuyor normal doğum mu istiyorsun muayene sıklığını arttırır heralde 😁
Esramumcu Ozum12 valla normal olsun diye günlük 60 squat yapıyorum ama herseyin hayırlısı nasılsa öyle olsun😇 Sıklaştırmaz mi üç gün arayla çağırıyor doktor yarın da var kontrolüm 🙈😅😅
Esramumcu De25 al benden o kadar beni de herkes arıyor doğurdun mu diye bende yok dogurmadim dogurmayacam askere burdan gonderecem diyorum 😅😅😅😅
Esramumcu byzogrtmn kanaması olmuş hastaneye gitmiş bakmışlar çocuğun kalp atışları düşüyor plesentaya dışkısıni yapmış yemeden önce aldılar hemen doğuma
northandmother Esramumcu benimde öyle işte adet olmama 2 gün kala hamile kaldığım kesin ama bugün sordum onlar direk adet tarihini baz alıyorlarmis enteresan 😅
Ozum12 Esramumcu bende o 3 günde biri diyecektim biz şuanda hala haftada biriz aynen öyle bebişler nasıl isterse biz onlara ayak uydurcaz hadi yarın hayırlısı inşallah😁🥰