delalduran 29+3 gebeyim Benim bugün regl ağrısı gibi çok şiddetli bir ağrım oldu ama bi 15 dakika sonra geçti akşam tekrar oldu doktoruma sormadım olabilir diye bu tarz bişey yaşayan oldu mu doktora gitmek gerekir mi
B-Y94 delalduran kuzum sakin ol öncelikle yat dinlen. Kasılmaşarın var bu haftalarda normal bir grlir bir gider ama ne araşıkşarla kaç dk sürüyor takip et için rahat etmezse acile git
Kubra_miray_szr delalduran ayyy bende bugün yasadim ve az önce gene adet ağrısı gibi şancı girdi çok kötü öldüm sanki bebek çıkacak gibiydi dinlendim geçti 36 haftaligim ben
ssssemaa delalduran çok normal dinlenince geçiyorsa yalancı doğum sancısı deniyor . Düzenli geliyor ve dinlenince geçmiyorsa hemen doktorunuza başvurmalısınız. Geçmiş olsun
Deletedmom_7 delalduran kasılmalariniz var doktora bir gidin isterseniz bir de magnezyum kullanmıyorsaniz kullanin iyi geliyor
delalduran B-Y94 sabah saatlerde oldu birde akşm akşam kısa sürdü ama sabah 15 dakika falan sürdü ilk gebeliğim korkuyorm böyle durumlarda
B-Y94 delalduran normal canım takip et asla kendini yorma ama için rahat etmiyorsa git ben gitmiştim en azından kontol ediyorlar için de rahatlıyor
B-Y94 delalduran ne demek canım ama mutlaka dinlen sakın kendini yorma sağlıcakla gelain yavruşun ♥️🥰