Nurdan28 Kızlar 30 haftalık hamileyim doktorum yurt dısına gidince mecburen başka doktora gitmek zorunda kaldım bugun bebegin böbreklerinde minimal genişleme var dedi çok önemli Değil ama takip edicem dedi kafama takıldı başına böyle bişey gelen var mı
Melahatakca Nurdan28 biz şuan tam 33 haftalığız benim bebişim erkek bı böbreğinde genişleme var ben bı kac doktor ile görüştüm özellikle özel hastaneye gittim erkek bebeklerde sünnet derisi yapışık olduğu için bebek idrarını yapmakta zorlaniyormus bunun içinde böbreğin birisi genisliyormus benimkinde çok fazla değil 5mm kadar problem edilecek birşey değil dedi sizinkide böyle birşey olabilir
Mrv_mlk İkiz gebeyim iki çocuğuma da söyledi doktor sonra kendi kendine düzeldi bende çok panik yapmıştım ama endişe etme düzelir :)
Nurdrby Nurdan28 bana da söyledi doktorum 24. Haftadaydik şuan 34. Olduk ve genişliği normale döndü doktorum zaten senin kafana takacağın bişey değildi o dedi yani çoğu bebekte oluyormuş ve en geç doğumdan sonra normale dönüyormuş ☺️
Aysenur1233 Banada söylenmişte böbrek geniş DİE dpgum yaptım baktılar öyle birsey yoktu zamanlamgeçiyormus önemli birsey değil
Nurdan28 Bizede cok ufak bi genişleme dedi ama ilk defa duydugum için tedirgin oldum kendı doktorumuz bişey dememişti