Melo21 Kızlar 36. Haftadayım, çatı muayenesi olurken canımdan can gitti doktorumuzda sağolsun bir sen böyle tepki verdin dedin. Her kadın farklıdır diye düşünüyorum yoksa ben mi anormalim ??? Sizlerin nasıl geçti ??
Esramumcu Melo21 ilklerde oluyor öyle ama sonrakilere alışıyorsun o kadar çok acımıyor aslında senin rahmin darsa ondan olabilir ama o kadar acısı olmuyor sinek ısırığı gibi sonrasında alışıyorsun zaten 😅😅😅
Tutkuuuu Alisa015 O kadar haklısın ki beni o kadar korkutular ki hem burada yazılanlar hem çevremdekiler. 4 gün önce yapıldı çatı muayenesi. 38+4 haftalığım, gerçekten o kadar az hissettim ki kendimi kastığımla ve gerdiğimle kaldım. Herkesin bünyesi ve hamileliği farklı…
Melo21 Alisa015 amacım korkutmak değil, bende böyle oldu benim gibi olan varmı yoksa ben mi anormalim diye fikir almak 😓
Esramumcu Melo21 alışırsın kendini kastigin için acıyor yoksa kasmasan kendini gevşek bıraksan o kadar açamadığım göreceksin 😅😅 39+6 haftaliktan tecrübeyle soyluyorum😅😅😅
kizannesiyimm Bebekte 24 saat hareket olmadı ve sancım oldu doktora gittik ve açıklığa baktı. Kendimi hiç kasmadığım halde canım yandı. Sadece kasmamak yeterli olmuyor maalesef. Hatta bir elimi ağzıma kapadım bir elimle de doktorun muayene etmediği kolunu tuttum. Zaten incecik kolu var kırılacaktı az kalsın 😅 kıpkırmızı oldu kadının kolu 😅
Happybabe Ben de çok zorlandım ebenin elini kırıyordum sıkmaktan😅 bir daha dayanabileceğimi sanmıyorum doktorum da zorlamazsa zaten sezeryan istiyorum. Ama şöyle de bisey var ablam da oldu onun bu kadar canı yanmamış anlamadım yani sorun bende mi diye çok düşündüm 😔
Gzdde Melo21 ilkinde hiç etkilenmedm ikincisinde sinek ıssırıgı gibi yandı canım 1 dkkalık bişey bnce bu kadar abartmayalm korkanlar olur