nagihanbirol26 Kızlar bugun yumurta toplama operasyonu geçirdim 13 yumurtam toplandı kaç gün sonra bilgilendirmek için arıyorlar sizi yarını aradılar mı hemen
Deleted4445656 nagihanbirol26 yarın ararlar daha sonra 3. Ve 5. Güne gidip gitmediği konusunda bilgilendirirler
AsyAyse nagihanbirol26 Yarın aramaya başlarlar çok heyecanlı olmalı 😌😌 Ne kadar sürdü işlemin hastaneden hemen çıkardılar mı
Betulkrbs20042022 nagihanbirol26 evet hergun ariyorlar yani ya 3 yada 5 gun ariyorlar embiriyoya gore
Cerkess Özelde yaptırdı iseniz arıyorlar ben tıp fakültesinde yaptırdım toplaman bır gun snra aradılar su gun gelın dedıler belkı hepsı dondurulur belkı hıc bırı dedıler 🤦♀️😅
Betulkrbs20042022 AsyAyse kisiye gore degisiyor yani yumurtasi cok cikanin sancisi da cok oluyor serum veriyorlar bazisi hemen cikiyor
nagihanbirol26 AsyAyse 15 dk falan anca sürmüş Bi iki saat dinlendim yemek yedim çıktım ağrım yoktu akşama kadar ama yatmaya doğru ve bugun kasıklarımda hep bi ağrım var bugun de sabah haber verdiler 13 tane toplanmıştı 11 döllenmiş
AsyAyse Betulkrbs20042022 korktuğun gibi olmadı. Eve geldim dinleniyorum 5 yumurta toplandı benden de seni aradılar mı bugün