guluzarozgenc Arkadaslar besik icin carsaf bulamıyorum acaba bu ölçülerde mi yok? Diktirmem mi gerekiyor bilemedim. Hic gozunuze carpan bi yer oldu mu ki?
guluzarozgenc Minaveannesi dimi? Bulamadim çünkü bitek gittigidiyor da var aslinda ama oraya da guvenemiyorum:)
Minaveannesi guluzarozgenc guven problemi cok dogal aslında bazi siteler gercekten ne kadar guvenilir olsa dahi firma kaynakli problem cikarabiliyorlar Uygun bi kumas bulup diktirmen en guzeli en ve boy payı 10cm bırak unutma 😊😊
guluzarozgenc Minaveannesi altına katlamak icin mi? Lastikli yaptirsam daha kullanisli olmaz mi? Sanirim bu konuda cok tecrubesizim:)
Dilara93 Diktirmen en güzeli bend aldım kumaş yatak ölçümüzden biraz fazla paylı ayarlanmalı diktirdim
Minaveannesi guluzarozgenc lastikli yaptir tabi soyle soyliyim 60*120 bizim yatak olcumuz ben 70*130 diktirdim lastikli carsaf bile olsa topluyor lastik kendini diktirdigim olcu tam oldu yatağa hazir da alabilirdik ama ben cok tatli kumaslar gordum terzimde o yuzden diktirdim
guluzarozgenc Minaveannesi tamammmmmm iste bu bilgi super oldu tesekkur ederim bende 10 cm buyuk diktireyim o zaman