Beybeybi Kizlar benim 11 haftam ama ben agrisindan oturamiyorum kalkamiyorum sizdede varmi bu durum resmen sesler geliyor belimden kirilmis haftaya pazartesi randevum var ama resmen gece zehir olmus yatamiyorum
aframoms13 Beybeybi doktora git direkt magnezyum yazsin sana canım iyi geliyor endişelenme normal 😊 ben 14teyim sırtım belime kadar öyle ağrıyor ki sanki 30 haftalık hamileyim.gece sabahı zor ediyorum karın ağrısından bebiş de aşırı hareketli olunca olabiliyo böyle durumlar 👼
DenizCeylin Beybeybi o haftalarda bende de olmuştu şu an 24 haftalığız. belimdeki bütün kemikler etime batar gibi oluyordu hatta etimi kesiyor gibiydi. Tuvalete gitmek bile zulümdü. 1 hafta içinde geçti. Yinede doktoruna danışmanda fayda var
Esracnplt Beybeybi 13 hafta oldum ben de haalaa bel sırt bacak kol kemik ağrısı ile uyanıyorum. Sanki omurgam kırılmış da ortadan ikiye ayırıyolar gibi hissediyorum. Gece bir bardak soğuk süt içiyorum uykum bölününce bir bardak daha içiyorum anca uyutuyor.
Ebrugvnbzkrt Beybeybi canım benimde öyleydi kesinlikle şeker kaynaklı oluyor şekeri bırak hemen faydasını görürsün sürekli magnezyum eksikliği vardır denildi birsuru takviye aldım sonra şekerim çıktı şekeri hayatimdan çıkardım sırt agrilarim gecti denemeni isterim
Beybeybi aframoms13 pazartesi terminim var giderim soylerim belim Coke fena agriyor bakalim ne yazacak
Beybeybi DenizCeylin benimde oyle yeminle gece tuvalete gittigimde bile yataktan zor kalkiyorum dedim bu daha basi ilerde ne hale gelicem egilip bi sey alamiyorum agri artik sirtima vuruyor kambur oturuyorum artik agridan
DenizCeylin Bide maden suyu içmeni tavsiye ederim dokunmuyorsa. Gün içinde eksik kalan vitamin mineralleri sağlamk için çok güzel sağlıklı bir seçenek
Beybeybi DenizCeylin Maden suyunda da magnezyum oldugu icin iyi gelir ama icerim yani icmeye calisacam sagolasin canim
Mom-babyyy Benim 8 haftadan beridir ağrıyor şuan 17 haftayim önceki kadar değil ama devam ediyor ayaklarını uzatıp dinlenmen lazım yatınca da yastıkla destek ver iyi geliyor ben öyle yapıyorum daha
aframoms13 Beybeybi Kızılay in Erzincan sodası var canım magnezyumlu kalsiyumlu o zamana kadar tüketebilirsin rahatlatir
Esracnplt Beybeybi ben de öyle diyordum da öyle olmuyormuş bu ağrılar 4. Aydan sonra azalacak diyolar inşallah bizim de geçer 💕
Mom-babyyy Esracnplt öyle geçiyor zaten ama ayakta ya da sandalyede biraz oturayım duramıyorum ağrı dan doktorda normal diyor magnezyum falan yazmadı
Beybeybi Esracnplt benim doktorum hic yazmiyor ilac tehlike olmadigi surece zaten gunluk hamilelik icin vitaminler var ondan baskada kullanmiyorum
Esracnplt Mom-babyyy ben de uzun süre yatınca belim ağrıyo azcık ayağa kalkıp odadan odaya yürüyünce bacaklarıma iniyor. Bu haftalarda bunu yaşayan tek benim sanıyodum bulantı kusma yok bunlar var diye üzülüyodum. Şimdi yalnız olmadığımı görmek iyi geldi. Demek ki hormonal normal bişey bu da.
Beybeybi Ebrugvnbzkrt normalde sekeri kullanmam fazla cayi kahveyi simsiyah ve sekersiz icerim bu hamileliktenbirazcanim tatli cekiyor ondanda olabilirmi acaba 🤔
Esracnplt Beybeybi Ben çok ilaç kullanmayı sevmiyorum. Pekmez kuru meyve yoğurt süt takviyeleriyle idare ediyorum. Evde kalıyorum yemek ve tuvalet dışında da ayağa kalkmıyorum. Allaha emanet bebek de bu hafta ultrasonda amuda kalkmıştı keyifli sağlıklı hareketli görünğyor.
Mom-babyyy Esracnplt bulantı kusma yok tam rahatız diyince de bel ağrısı mahvediyor doğrudur valla yalnız olmadığımizi bilmek güzel 😊