Tugce3441 1tugcetarimci bulantı ıcın çubuk kraker çizi yanma için ılık süt ve rennie çiğneme tableti sakız
mucizem__ 1tugcetarimci benim denemediğim şey kalmamıştı çareyi soğuk sütte buldum 3 yudum ağız dolusu süt içiyorum ve uzun süre midem yanmyodu.
QUEEN088 1tugcetarimci gastrotuss şurup ondan iyisi yok.Ben gebermiştim .Onu içtim 2 gün kendime geldim çok şükür
Pcoslubiranne 1tugcetarimci bana hic bir sey fayda etmedi ben en son ilaca basladim doktorum verdi.ama soguk sutu deneyebilirsiniz anlik da olsa rahatlatiyorm
Kayralianne 1tugcetarimci 23. Haftadayim mide bulantısı ve mide yanmasından ölüyorum resmen sade soda işe yaramadı ama soğuk süt biraz rahatlattı
Coocooelif 21 haftalığım ilk günden beri midem yanıyor 13 haftaya kadar gaviscon kullandım o anlık işe yarıyordu sonra tekrar aynı. 14 haftada lansor mide koruyucu verdi doktorum onu kullanıyorum gayet iyiyim.
Omerva 1tugcetarimci canım ben 5 aydır mide yanması çekiyordum doktorumu değiştirdim sabahları mide koruyucu verdi 3 gündür o kadar rahatım ki