Nilssu Turuncu01 normalde çok severim alkol içmeyi ama hamilelikte bi yudum bile içmedim sigarayıda bıraktım
aframoms13 Turuncu01 bende çok seviyorum alkol ama gebeliğimi öğrendiğimden beri ağzıma sürmedim sigara alkol yasak diyorlar ama yurt dışında bı araştırma yapmışlar gebe kadınlar günde 1 tane tüketebilir bı zararı olmaz demişler bazıları haftada 1 bişey olmaz diyor ama orası sana kalmış benim de canım çok çekiyor ama henüz içmedim içersem de bu kesinlikle rakı olur 🤣
minismom Turuncu01 gecen gun benimde canım bira cekti ama icmedim bebegime bisey olur die korktm sigarayı bile bıraktm hamile kaldıktan sonra emzirme donemide bittikten snra 1 bira icerm heralde 🤣😝
Havva34 İki sefer bir yudum aldım canım çektiği için hatta yudum bile değil öyle az bişey aldım alınmaması daha iyi aslında
Turuncu01 aframoms13 bende aynı araştırmayı yaptım aynı yazıyı bende okudum sadece şarap içebilecegimi öğrendim ilk içtigimde yüksek alkollü bi içki içtim öncesinde yorucu bi şekilde temizlik yaptım üstüne içtim üstüne can sıkıntı az kalsın düşük yapıyordum
Cilembalci Hamileligimi ögrenmeden önce her cumartesi is çikisi eşim arkadaslar falan gider hep icerdik en son hamileligimi ogrenmeden onceki hafta icmistim benimde canim cok cekiyor ama agzima bir yudum bile almadan 35. Haftama geldim
Turuncu01 Cilembalci iyi dayanmış sın ben çok bunalımdayım tek çare içkiymiş gibi Rabbim sonumu hayır eylesin 🙏
Cilembalci Turuncu01 içme bebeğim sende yargılamak kimseye düsmez sigarayi birakamadim maalesef ama onu içime cekmiyorum bende dudak alışkanligi var alkol direk kana karısiyor bebeğe gidiyor. Şarap içebilirsin ama hamileykende emzirirkende yasak değil.
bsrydnn Dr illa bırakmayacam diyorsan sigarayı günde 4-5 iç ama alkol kesinlikle kullanma dedi bebeği direkt etkiliyormuş