strawbery Pertefeza ay midem sisti davul oldu birseyde yiyemedim basim donuyor gecem kotu geciyir malesef😂
Pertefeza strawbery Ay ay aç bırakmayın kendinizi önce sağlıkk En ufak ekmek atın ağzınıza oyalansın midemiz en azından daha kötü olmayın Yakın olaydım ben size siz bana faydam dokunurdu 🥲🥹 geçmiş olsun bacikom
Pertefeza QUEEN088 Ahaha kocam ve ben dkdkd Bizde de durum stabil aynı valla kocam namaza gitti Bende namaz kıldım şimdik öyle uzandım bencilimle teyzelerine cevap veriyoz 😅🐣
Pertefeza QUEEN088 Gelir gelir biz şimdi hormonlardan ötürü biraz fazla yükleniyoruz sonrasında kendilerine geliyorlar alışıyorlar kafana takma bebişin üzülmesin 🫶🏻
Aaaysee Pertefeza 😑😶🙄 böyleyim bdjdkdkd rahatsızlık olarak elhamdulillah bir sey yok ama günlerim aşırı sıkıcı geçiyor oturup ağlasam abartmış olmam yani 1 buçuk ay oldu gurbetteyim alışamadım moodum böyle🥺🥺🥺
Pertefeza Aaaysee Ay ayy hastalıkla geçmesin de inanın sıkılmak hiç bişey kusma mide yanması esnasında keşke sıkılsam da bunları çekmesem diye dua ederdim o kadar 😅
Aaaysee Pertefeza doğru canım sağlık çok başka benim mide bulantılarım daha yeni yeni başlıyor 6 haftalığız 🥲
esmaozdemir76 Pertefeza çok şükür bugünü tansiyonum yükselmeden tamamladım umarım her günüm boyle geçer🤲🤭