Elayfers Alkalen fosfataz değerim normalin üstünde çıktı, başına gelen var mı bu neden oluyor bebeğe zararı olur mu? Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim 🙃
Birbebismeselesi Elayfers benim de bugün yüksek cıktı, üst sınır 100müş, benim 116, ama doktorum normal dedi. Hamilelikte biraz yükseliyormuş arastırdıgım kadarıyla
Elayfers Birbebismeselesi 172 çıkmış benimde yağlı yeme ve yumurtayı kes dedi :/ tetikleyen şey ne acaba ve bebeğe zararı oluyor mu şüpheye düştüm
Birbebismeselesi Elayfers karaciğer enzimleri ve safra yollarıyla alakalı diye biliyorum, bebeğe bir zararı olsa düşmesi icin doktorunuz beslenme tavsiyesi dısında ilaç vs verirdi diye düsünüyorum. Zaten inerernette baktıysanız yükselmeside cok anormal bir durum değilmiş.
Elayfers Birbebismeselesi ileri seviyede erken doğum olabilir diyor gerçi çok şükür son haftalardayım ama anormal bi süreç ihtimali beni korkutuyor o yüzden rahatlamak için yazmak istedim ☺️
Birbebismeselesi Elayfers haklısınız, bende 36+4 oldum, o normal mi bu normal mi diye sürekli birseylere takılıyorum☺️Doğuma kadar böyle gidicek belli ki
Elayfers Birbebismeselesi Sizin de ilk hamileliğiniz mi insanı belirsizlik korkutuyor her şeyi ilk defa deneyimlediğimiz için ne normal ne sakıncalı bilemiyor insan 🙈☺️
Birbebismeselesi Elayfers evet ilk hamileliğim:) hamilelikte belirsizdi, şimdi doğumda komple belirsiz hatta stresi bile başladı. Siz kaç haftalıksınız
Elayfers Birbebismeselesi 36+2 deyim bende yakınız baya 😇 son günler hem çok hızlı hemde geçmek bilmiyor 😅