Dylann Arkadaşlar 16 haftalık hamileyim ve ilk gebeliğim ama karnım hala çıkmamış. Yani dümdüz diyebilirm acaba iç karnım mı geniş 🤷🏻♀️Kaçıncı haftada çıkıyor acaba
annenur Dylann Benim 24 de hafif bir ayva göbeğim vardı 32′de belirginleşmeye başladı 39 + 4′te hala 30 haftalık hamile gibiydim iş karnım genişti doğum yaptım aynı hamile kalmadığım Halime geri döndüm hiçbir yırtık sarkma olmadı bence daha iyi
Gmzbiri Dylann iç karnınız geniş olabilir zaten daha çok erken🌸5.aydan sonra yavaş yavaş belirmeye başlar. Benim de öyleydi kimse hamile olduğumu anlamıyodu😊
Melteeeemm Dylann Benim iç karnım o kadar genişmiş ki 7. Ayda hamile olduğumu anca net görebildik 😅 şuan 35. Haftadayım kimse inanmak istemiyor şaşırıyorlar 😅 Takma yani kafaya önemli olan bebişlerin rahat ve sağlıklı olması 🤷🏻♀️
_esraarsl annenur ah keşke bende öyle olsaydım bencede en güzeli.. benimki çok erken başladı ilk hamileliğim üstelik losyon kullanmama rağmen çok çatladım ve karnım çok büyük hareket etmek bile çok zor :( çok şanslı iç karnı geniş olanlar bence
Seda35 Dylann benim ilk gebeliğimde ikiz gibiydi simdi2. 27. Haftaya geldik daha yeni yeni çıktı kiloda aldim halbuki ama değişik ic karnimin genis olduğunu sanmıyorum her gebelik farklı sanırım
bsra-25 Dylann benim de iç karnım genişmis annem öyle söylüyor hep onunda öyleymiş çünkü. 23. Haftanın içindeyim yeni yeni belli olmaya başladı.