Sinemacarr Merhaba anneler benim testim böyle silik çıktı ara ara adet ağrılarım oluyor kan testi yaptırmalı mıyım sonuç nedir sizce ?![https://mutluresim.com/images/2022/08/26/AhdFG.jpg]
Sinemacarr Parii adetim bugün olması lazımdı ama olmadı bende heyecanla yapmak istedim böyle birşeyle karşılaştım
Sinemacarr Parii yarın sabah ilk idrarla tekrarlıcam aynısı olursa kan testine gidicem ve sizlerle paylaşıcam çok teşekkür ederim ❤️
Parii Sol taraf aşağı tarafda ağrılarım oluyo mide bılantım oluyo akıntı geliyo bendeama idrar testim 4 5 gün önce neqatifdi
RmysaAlbyrk Sinemacarr Bende 2 Test Yaptım Aynı durumu Yaşadım..Muhtemelen Daha İlk Haftalarda Olduğu için Silik Çıkmıştı. Ben Dayanamamış Kan Testi Vermiştim Beta 80’lerde Çıkmıştı.. Bi Beta Baktırın Derim..
Sinemacarr RmysaAlbyrk yarın vericem testi ama aç karna mı gitmem gerekiyor yada direk özel hastanelere gidip test yaptırıcam demem yeterli mi ? Kusura bakmayın hiç bilmiyorum ve sanırım çok heycanlandım 🙈
Asyabuse Sinemacarr canım ben acilde vermiştim. Ve ben regli ağrısı çektim resmen olmadığı için üzülürken evde olan testi yapınca çift çizgi görüp koştur koştur hastaneye gittim 😂 çok şükür ikizlerle 11 haftalık olduk 🌸