Zeynep29 Arkadaşlar 22+3 haftalık gebeyim 2 gündür oynarken alt tarafımda değişik birsey hissediyorum normalde oynarken daha cok göbeğimde hissediyordum ama bugün alt tarafımda hissettim normal mi bu durum bilen var mı yada yaşayan ?
Ozgekrkc Zeynep29 bende aynı hafta aynı gün içerisindeyim,bende bazen rahim de baskı ve bebeğin tekmelerini vajinada hissediyorum
mor_menekse Zeynep29 normal canım ben de o haftalarda hissetmiştim. Bebek dönüyor içerde heryere tekme atabilir yani 😅
Busrayalcingunes Zeynep29 aynı durumu bende 28. Haftada yasamıstım hatta alt kısımda baskıyla beraber harektlerinide yok denilenecek kadar az hissediyordum korkuyla acile gittim hersey normaldi bebek yer değiştirmişti ☺️ Herhangi riskli bir durumunuz yoksa tatlı birseyler yiyip su için ve ayaklarınızı uzatarak dinlenin duruma göre hastaneye gidersiniz
Zeynep29 mor_menekse ayy bilmiyorum ki ilk gebeliğim olunca bilemiyor insan resmen vajinamda kalp atışı hissediyorum 😂
Zeynep29 Busrayalcingunes hareketlerini hissediyorum ama baya assağıda tabi içim rahatladı teşekkür ederim bi sıkıntı yoktu normal Hersey sadece dün akşamdan beri böyle hissediyorum
mor_menekse Zeynep29 aynen benim de ilk gebelik ilk hissettigimde bı garip hissetmiştim.arastirdim normalmiş. Oraya tekme atınca çişim geliyordu anlık 😅
Zeynep29 mor_menekse Cok tuhafmış cok şükür düzeldi ama büyüdükçe farklı farklı şeyler hissedicez sanırım 😂