S1907 Kızlar selam özel takipliyim 28.haftada kan uyuşmazlığı iğnesi olacağım ama bunu sağlık ocağı yapıyormu bilgisi olan varsa yazabilirmi,devlette yapıldığını bilyiorum o yüzden devlette yaptıran yazmasın lütfen🤗
smallbaby S1907 ben özelde yaptırdım sağlıkocağı yapmıyomuş cnm mecbur özelde yaptırdım bayada pahalıymış🤦🏻♀️
EsraveMasal2020 S1907 bende özele takipliyim kuzum doktorum iğneyi yazdı gidip eczaneden aldım ve özelin acilinde vurdular iğneyi
S1907 _ozlmm iğneyi peki nasıl aldın canım özel doktorumu yazdı yoksa sağlık ocağı yazıp öylemi yaptrdın
_ozlmm S1907 Özele gidiyordum özel doktoru yazdı reçete ile eczaneden aldım 3 TL falan ödedim sonra aile hekimi yaptı. Aile hekimlerinin yazma yetkisi yokmuş kan iğnesini o yüzden yazmıyorlar ama vuruyorlar ☺️
smallbaby S1907 aksaray maya hastanesi dr nevrez şahin takipliyim toplam 700 tl aldılar kontrolüme denk geldi 250 giriş parası vermedik yoksa 1000 lirayı bulurdu
S1907 _ozlmm çok sağol canm bilgi için bi sorayım aile hekimine o zaman yaparlarsa bende öyle yapaym çnkü hastaneler cddi rakamlar istyolr
_ozlmm S1907 Evet geçen sene bende iğneyi eczaneye sorduğum da 500 TL idi gittim doktorum ile konuştum oda sağolsun reçete yazdı öyle 3 TL ye aldım ☺️ İkincide ise direk devlete gittim lekelenmem var diye orda ertesi gün iğneyi oldum kendileri aldılar ben hiç uğraşmadım 😂
smallbaby minnakannesi08 evet öyle ama randevu falan hakgetire oyüzden üçe beşe bakamıyoruz perişan olmaktansa özelde yaptırmak eniyisi devletler şaşırdı iyice insanlar tedavi olamıyo malesef😔
Hepzibah Ben de özelde yaptırmıştım, yatış yapıldı, ücret ödemedim iğne için. Yatış yapılınca sgk ödüyormuş. Ama kalmadım tabii hastanede kagıt üzerinde sadece.
Kubra-T Hepzibah doğum sonrası bebek pozitif çıkarsa yaptırmayı düşünüyorum acaba bu durumdada devlet ödüyor mu özel hastanede