2pasaannesi Yaklaşık 7 haftalık hamileyim, yerimden kalkamıyorum bazen. O kadar halsiz ve dermansız hissediyorum ki anlatamam. Tansiyonumu ölçüyorum 2-3 gündür 10/5 9/5 10/6 bununla alakası olabilir mi acaba? Yoksa bu haftalarda böyle tansiyon normal mi?
Sevensevilen 2pasaannesi benim hep 8-5 9-5. Çok aç kalmamaya çalışıyorum sıcağa çıkmıyorum sorun olmuyor. Sizde hamileliğin verdiği halsizlik de vardır. Sağlık ocağından kanınıza baktırın belki d bir, demir vs ihtiyacınız vardır
2pasaannesi Mervegedik22- sizinde mi tansiyonunuz böyle? Evde iki tane daha çocuk onlar için kalkmaya çabalıyorum ama çok zormuş
Cubukmakarna Bnim normalde 9 a 5 ilk haftalar 8 e 5 oldu mahvoldum. Gözüm kararıyordu Ayran soda dedi doktor
Cubukmakarna 2pasaannesi içmedim ki🤣 yattım hep. 2 yaşında kızım var ona da babaanne teyze anneanne filan baktı.2-3 haftaya düzeldim şimdi 15 im
2pasaannesi Sevensevilen Çarşamba günü doktor randevum var doktoruma da anlatılan bu durumu. Normalde sıkıntı değil ama çocuklar için iyi olmam lazım