Buketyusra aframoms13 salı günü Murat Aksoy’a gidicem üniversitede varmış fedi Ercan ama sıra bulmak imkansız
aframoms13 Buketyusra özel kliniğe mi gittiniz? Benim detaylıya girmem için 5 hafta sürem var arkadaşım da 2 ay sonraya randevubulabilmis
Selma17 Bende özel muayenehaneye gidiyorum, 16 haftalıkken devlete gittim detaylı için üniversiteye sevk etti 22 haftaliğa denk geliyor randevum , devlete gidip sevkli gittiğinizde sıra veriyorlar ADÜ den
aframoms13 Selma17 peki hemen sıra alınabiliyor mu? Bizim zamanımız çok yaklaştı da randevuya da daha çok var
Selma17 aframoms13 bence bı gidip sorun ben erken haftalarda gittiğim için bir ay sonraya sıra verdi sanırım biraz geç kalmışsınız kaç haftaliksiniz
aframoms13 Selma17 15 haftalıgiz ama doktor randevuma 3 hafta var, 20.haftamda girmem gerektiğini söyledi doktorum
Selma17 aframoms13 18-22 hafta arası giriliyor ayrintiliya doktorunuz kim Aydın’da hangi hastaneye gidiyorsun
aframoms13 Selma17 Didim’de yaşıyorum ben egemed e gidiyorum ama orda perinatoloji olmadığı için üniversiteye yönlendirdi
Buketyusra aframoms13 sevkli gidince haftana bakıp erken randevu veriyorlar sana uymazsa aynı gün 3 ten sonra ücretli olarak yaptırabiliyorsun
Selma17 aframoms13 anladım daha fazla geç kalmadan şansınızı deneyin direk ADÜ nün kadın doğumuna gidin