yagmur50 Kızlar bu kadar belirgin olupta kanda negatif çıkan var mı 2 gün gecikmem var 2 kaybım var umutlanmak istemiyorum ama dua edin nolursunuz 🙏🏻 Bebişim olsun 😔
Papiiii yagmur50 yok kizim bunun negativ olma sansi yok bence birtane daha yap aynsii cikarda simdiden tebrikler
Prensesannesiiiiiiiiii yagmur50 Çoğunlukla pozitif oluyor benimde bu kadar belirgindi hatta emin olamadım bir daha yaptım yine aynıydı çok şükür rabbim nasip etti Yani %95 doğrudur yine biraz vakit geçince doktora görünürsünüz
m_k34 yagmur50 hayırlı olsun canım hatırlıyor musun bilmiyorum benimde bebeğimin kalbi durmuştu şimdi tekrar hamileyim çok sevindim senin adına inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız 🤗
Pembebulutt yagmur50 iki çizgi de baya koyu gayet güzel çıkar kan sonucunda inşallah sağlıklı gebeliktir 😍
yagmur50 Papiiii 1 tane almıştım eczanede evime uzak gidene kadar kapanır zaten 🤭 pzt direk kan vercem canım
yagmur50 m_k34 aa evet hatırladım canım inşallah bende hamileyimdir inan sevinemiyorum kan sonucu görmeden sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah 🙏🏻
m_k34 yagmur50 ilk gebeligimde benimde bu kadar net çıkmıştı emin ol vardır gebelik kafana hiç bişey takma ve üzülme herşey güzel olacak 🙂