benguuusk 2 cm açılmam var bebek Doğum kalanında ama açılmam yok açılmayı attırmak için ne yapmak lazım bilgisi deneyimi olan yardımcı olabilir mı
Semilk05 benguuusk squat merdiven egzersizi var YouTubeden bakmalısın ılık duş korunmasız ilişki öneriyorlar
Anneadayi89 benguuusk iliskiye gir pilates topunda dairesel hareket et , benim ne acilmam vqr nede bebek kanalda :(( 37+4
Kubrar33 benguuusk Acılma ıcın ıgne yapmıolarmı bana yapmıslardı yanlıs bılıyorum bılmıyorumda 4 tane bacaklarıma bıda alt bogeden yapmıslardı evdede egılıp kalkabılırsınız sıcak su dogumu tetıklıyor dıye bılıyorum bıde ılıskı
Semilk05 benguuusk duşta zorlama kendini ılık suyu beline tutarak güzelce duş al. Sonra squat yap. Varsa plates topunda zıpla. Yoksa bi yerden destek al in kalk. Merdivenleri sert basarak in yukarı çıkarken bacaklarını yanlara açarak çık sert sert
benguuusk eylulmomm 2 gündür bel sırt ağrısı regl olucak gibi ağrı sık sık yalancı kasılmalar yaşıyorum
benguuusk Kubrar33 doktorum 5 cm olursa yatış veririm suyu patlatırız bebek iner dedi sadece bilgim yok
Minagezer benguuusk bende normal istiyorum ama açılma yok kanala inmedi 30 unda çatı muayenesi yapacak suan 38+0 ız umarım normal olur çok istiyorum
benguuusk Minagezer açıkçası normalden çok korkuyorum bebeğım iri içeride kaşdıkça hızlı alıyor doktor bile dedi 40. Haftayı görürsek zor olur