_almirasmom mhndshnm ben amelıyat olmadım kalp kapakçığım çökük covıdı cok agır atlattım solunum cıhazına baglı yaşadım
heyzil06 Benim kayınvalidemde kalp kapakçığında sarkma mı tam bilmiyorum ama bi sıkıntısı vardı covidi de bi kaç gün ağrılı sonra ayakta geçirdi grip gibi yani normal ama herkes bir olacak diye bir şey yok tabiki önemli bir durum varsa takip edip doktor gözetiminde olmanız daha iyi olur
mhndshnm heyzil06 Ben değil canım annem kapakcik ameliyatlı en başından beri çok dikkat ettik ama bugün pozitif çıktı maalesef. Şu an durumu iyi grip gibi ama korkuyorum yine de
mhndshnm _almirasmom Çökük derken o nasıl oluyor acaba? Annemin kapakları çürümüştü. Çok geçmiş olsun. Hemen ilk basta mi hastaneye yattınız?
_almirasmom mhndshnm yanı agrı hep oluyo benım hergun hemen hemen agrılarım oluyo :( covıd oldum 1 hafta agrılarım oldu 2. Hafta nefes darlıgım basladı uyuyamıyordum gece sag sol dönemıyordum nefesım batıyordu oturuyordum nefes almak ıcın sonra hastaneye yatırdılar kan pıhtılasması baslamıs cıgelerımde o yuzden nefes alamıyormusum 1 hafta oyle yattım 1 hafta da ev tedavısı ben 1 ay covıdle ugrastım
mhndshnm _almirasmom Keşke kan sulandirici verselermiş 😔 Teşekkür ederim cevabin için çok geçmiş olsun
_almirasmom mhndshnm covıdde hastanede yatarken her gece kan sulandırıcı yaptılar aralıkta olmustum covıd , hazırandada gebe kaldım suan gebelıktede kullanıyorum kendıme yapıyorum :(
Burcusko Babamın doğuştan kalbinde delik vardı 20 yaşında ameliyat olmuş , covid’i ayakta atlattı.Doktora gittiğinde sadece boğaz enenfeksiyonu demiş hatta.Ama hepimize covid bulaştirdiktan sonra covid olduğuna emin olduk.
Irmos9 merhaba benımde kapakcıgımda mitral yetmezlık var doğustan. tam 3 covid geçirdim ıkısı ağır grip gibiydi ve hamıleydım ıkisinde. biri daha hafifti ama korkulacak bir sey olmadı kalbimle ilgili. sadece grip gibi yattım ateslendim öksürük vardı vs. cok geçmis olsun.