Esraerdemserin Blodreina_ benim çok bulantım var on beş gün önce doktor erkeğe benziyor dedi. Kız kardeşimin kızı oldu hiç mide bulantısı olmadı mesela. Bulantidan belli olmaz
Semilk05 Blodreina_ Allah’a şükürler olsun hiç kusmam bulantım olmadı ama cinsiyetimiz kız onlar hep hurafe şeyler ya
sunset_momy Blodreina_ 38 haftalık cinsiyet kız 1 kere bile bulantım olmadı. cinsiyetle bulantının alakası yok
Blodreina_ Esraerdemserin bende öyle düşünüyordum ama bu şekilde çok yorum gördüğüm için bir bilimselliği var mı diye sormak istedim ☺️
Blodreina_ tuba-berfin bunu bide bana sor gerçekten üç gün oldu bulantım baslayalı kafaları yiyeceğim🥺🥺
Blodreina_ tuba-berfin yine senin bitmiş maşallah ben daha yolun başındayım 5.hafta bakalım hayırla sonuclansın inşallah 🌸🤩
BenMathilda Blodreina_ oglumda 12.haftaya kadar bulandi geçti. Kızımda 7.aya kadar bulandi kusmaktan hastanelik olurdum. Şimdii 2.kizima hamileyim başından beri sıfır bulanti 🤓
Blodreina_ BenMathilda çok ilginç zaten soruma cevap veren anneler cinsiyet mevzusunun hurafe oldugunu tescilledi hayırla doğsunlar inşallah 🌸🥰