Mavidunyamm Ikra33 canım valla ben seni yanlış yönlendirmek istemem lökosit hakkında bilgim yok benim CRP değerim yüksek çıkıyordu hep
Seyma0323 Mavidunyamm benim hiç akıntım yoktu yanlarım çok ağrıyordu 10 günlük infex diye bir antibiyotik verdi günde 2 kez ve tek kulanmalik şaşe
Mavidunyamm Deemetibostnci Evet bende birkere olduğumda serumla Flagyl verdiler geçti ama tekrarliyo işte kalıcı değil 😞
2baby1moms Mavidunyamm benim de doktorum önerdi 5 bardak suya 1 bardak sirke her lavaboya gidişinizde altınızı pamukla silin
MeralMine Mavidunyamm ben yaptım çok tavsiye ederim daha sonra da anneme önerdim. ilaç kullanan annemin yıllarca geçmeyen sorunu bile 1 haftada bitti gitti
2baby1moms Mavidunyamm rica ederim umarım biter enfeksiyonunuz çok pis bişey kızımdan biliyorum ama bu hamileliğimde bazı şeylere çok dikkat ediyorum o yüzden enfeksiyonum çok fazla yok
Mavidunyamm 2baby1moms Ya aslında bende dikkat ediyorum. Kendimi iyi temizliyorum, her gün iç çamaşırımi değiştiriyorum ama yine de oluyor
2baby1moms Mavidunyamm eşinizden ve ilişkiden de çok enfeksiyon oluyor ben ona dikkat ediyorum bu hamileliğimde o yüzden iyi durumda şuan
MeralMine Mavidunyamm wallahi kaşintidan rahatsız oldukça döktüm .hafif bir yanmayla inanılmaz rahatlıyorsunuz
Gamzebrb Mavidunyamm ayy valla doktorunla görüş iltihabın için bi çözüm bul benimde gebeliğim öyle enfeksiyonla geçti çocuğun gözü enfeksiyon kapmıştı
Ayvacekirdegi Sarahh lavman yardımıyla nasıl oluyor orayı anlatır mısınız? Teşekkürler. Bende aylardır fitil krem hepsini kullanıyorum geçmiyor
Sarahh Ayvacekirdegi küçük lavman aparatları oluyor ya ince uçlu işte dediğim suyu ona doldurup vajinanına birazcık içeri sokup yıkıyorsunuz
Nskyhn Mavidunyamm ay ben de kum döküyorum evi inletiyorum 34+0 oldum az önce. Çocuk doğacak sanıyorum ve kumdan dolayı erken doğmasından korkuyorum çünkü çok fena bel kasik her yer bebeği etkiler mi acaba
Mavidunyamm Nskyhn Aaaa kum dokmenin ağrısı Coook kötü ya 😞😞😞 bebeğe zararı olur mu bilmiyorum da böyle ağrıyla durma hastaneye git mutlaka