Deleted4445656 Himahima biz o aparatı da sorduk adam alsanız da memnun kalmazsınız dedi biri önden biri arkadan geliyor arabaların eşit gitmiyor dedi zaten bizimkilere aparat olmuyor
baby3_ Betulee iki tane ayrı da aldım ikiz araba da aldım kesinlikle önerim maclaren twins teckno modeli. Baston araba ama Yenidoğanlar itibaren kullanabiliyorsun çok hafif ufacık yer kaplıyor ve kaba değil. Araştır derim . Ayırınca birleştirmek zor oluyor sonra. Ayrıca bunlar ikiz sonuçta etkileşime Yanyana olmaya alışsınlar
Miniktirtil Susamm34 evet pusetli satın aldım mecbur oyle oldu arabayla bir yere gideceğimiz zaman mecbur pusetler lazım olacakti çocukları koltuğa oturtmak için. Sizin için ibiza modeli daha iyi olabilir o bi tık daha üst modeli ama tabi fiyat ikinci ellerde bile 2 bin falan oynuyor 🤦🏼♀️
Betull-11 Biz de iki tane ayrı ayrı aldık birleşik olanların hiçbiri kullanışlı gelmedi açıkçası bir de dediğiniz gibi tek birini alıp çıkabilirim ya da yanımda illaki biri daha olur sürecek diye düşünerek aldım kanz d go travel sistem aldık ☺️
twinboymama Eylul10 ben de dana for 2 aldım. ilk izlenimlerin neler? ben yurt dışından getirttim haliyle pek uyguna gelmedi 🤦🏽♀️ açıkçası ben çok ama çok beğendim. klasik yan yanalar gibi kaba ve geniş değil. önden pusetli kullanımı ve daha sonra port bebeyle katlanması beni al diyen özelliğiydi benim için. port bebeyle katlanmasa asla almazdım🥲
Eylul10 twinboymama bende sırf o yüzden aldım. Pusetli kullanımı beni cezbetti ve katlarken tümden katlanması harika. Kaba bi araba değil. Sadece biraz ağır o düşündürdü beni. ben o kadar ağır beklemiyordum. Olmadı pusetli kullandıktan sonra satıp hafif bir bastona geçerim dedim. Ama direkt puset kullanmaktansa yeni doğan döneminde arabayla gezmek çok daha mantıklı 💕
twinboymama Eylul10 evet arabanın kendisi ağır. ama ben zaten ufak tefek bir şey değilim benim için hiç sorun olmadı o 🙈 bir de evim müstakil. her yere koyarım. bahce kapısından girince kenara bile. cok taşımak zorunda değilim diye aldım
Eylul966 star3star hemen alın yoksa zam üstüne zam geldi 2300 olan araba 3800oldu 😢 ben yeni aldim gelmesini bekliyorum
star3star Eylul966 haklısınız ama ona gelene kadar diğer önemli ihtiyaclarımızı hallettik o biraz askıda kaldı
Eylul10 twinboymama bende bi araba bagajına koyarken nasıl yapacam diye düşünüyorum çünkü milyonum 😂 neyse iki çocukla kaslanıp güçlenirim diye düşünüyorum
mor_menekse1 Betulee bn Joie aldım e bebekten yan yana olanından okdr rahat ki kullanımı sürmesi tek elle kapanıp acılıyor acayıp hafif severek kulanıyoruz tafsiye ederim 🌺 😇
Driia E bebekten joie aldım arkalı önlü aslında yeni doğana uygun değil çünkü öndeki koltuk tam yatmıyor sadece arkadaki tam yatıyor ama doğum kışa denk gelecek zaten fazla çıkamicaz çıkacağım zaman da puset kullanırım diye düşünerek onu aldım çok araştırdım en güzel en mantıklı o geldi. Aslında prego Ibiza istiyordum ama çokk çok pahalı o kadar para veremem. Bitane de baston tek kişilik aldım bitaneyle çıkmam gerekirse diye.
twinboymama Ulkermadn aa forumu ilk yüklediğim zamanlar vardınız siz sonra bi ara yok oldunuz 🙈 nasıl gidiyor acaba iki bebeli hayat
cansu3 Betulee kuzum üst üste olan belli aya kadar kullanabilirsin. Yan yana aldık biz uyguna bulduğum için ama inanılmaz yer kaplıyor kaldırımdan bile geçmiyor bazen en güzeli arkalı önlü almak
Ulkermadn twinboymama doğurdum ondan yok oldum diğer uygulamaya geçtim 😀 ayy çok yorucu ya sorma,5 aylık olduk bugün zaman su gibi akıyor aslında ama 5 ayı dolu dolu yaşadık hahaha
Kabaktatlisi Bizde prego ibiza pro aldık, hem puseti var hemde başlangıçta tek başıma bir yere çıkarsam en kullanışlısı bu geldi, büyüdüklerinde de seneye yaza doğru bastona geçip bunu letgodan satarız diye düşündüm.
Havva1907 Kraft pair yan yana olan modelini aldim bende, daha kullanmak nasip olmadı ama ayrı ayrı veya üst üste olan modeller benim pek içime sinmedi.