Bilgenim Kızlar, 7 haftalığım. Beyaz köpük kustum. Normal mi? Telefonla arayıp sorabileceğim özel bir doktorum yok.
Sedaknr Bilgenim bende sabahları öyle oluyor. Kusmaktan midende bişey kalmadığı için artık mide asidini çıkartıyorsun. Doktorum öyle demişti korkacak bişey yok yani. 15. Haftaya geldim maalesef yine devam ediyor 😔
Bilgenim Sedaduru bugün midem alt üst idi. Yeşil zeytin, ekmek, mürdüm eriği, havuç yiyebilidm sadece. 2 defa da istifra ettim. En sonuncusu beyaz köpük idi.
Ebrar1997 7 haftalık hamileyim 3 gündür bulantım başladı şimdiden dayanamıyorum nasıl geçicek bu dönem 😭
Qnl Ebrar1997 ilaç işe yarar bulantı da normal düzeyde okursa hiiiiç bişi olmaz geçer :) amaaaaa ilaç işe yaramazsa i süreliğine hayatın karardı demektir
Bilgenim Ebrar1997 aynı şeyi az önce eşime söyledim. 7 haftalık gebeyim ben de ve yaklaşık 10 gündür uyanık olduğum her an mide bulantısı. Buna da şükür diyorum 🥺🙏☺️
Bilgenim Allah razı olsun dönüş yaptığınız için. Pazartesi randevum var. Umarım her şey yolundadır. Tekrardan Allah razı olsun 🙏🙏🥺