Casperr Kızlar bebeğinizin güzel olması için yaptığınız şeyler var mı, varsa nelerdir? Ben ayva yemeyi, Yusuf suresini okuyup dinlemeyi ve Ya musavvir çekmeyi duymuştum.😌
Annesininportakali53 Casperr sure dua bunların gücüne inanırım sadece güzelleştirmek değil bir çok konuda zaten hepimizin bebekleri çok güzel 😍 ama ayva pek doğrumu bilemem bende gamze var ailede kimsede yok annem ayva yemiş çok canı çekmiş ama ondan kaynaklı mi bilmem
Senadgo Casperr ayvanın doğruluğuna inanıyorum dünya güzeli bi kızım var. 🥰 bütün hamileliğim boyunca deliler gibi ayva yiyordum ama zorla falan değil aşırı canım istiyordu şimdi 2. Gebeliğimde görmek bile istemedim🤣
KumsAlyaa Casperr ben nar yenilince güzel olurmuş diye duydum ama canım narın her bir tanesini tek tek seçip yiyeceksin bir adeti bile çöpe gitmeyecek yere düşmeyecek
Casperr Annesininportakali53 evet büyük ihtimal ondan bizim bir komşumuz iki çocuğunda da ayvanın çukur yerlerine parmağını bastırıp çocukta gamze olmasını istediği yerde kendi yüzüne bastırmış ve iki çocuğunun yanağında da iki gamze var 🌸
Casperr Senadgo kesinlikle ayva güzellik katıyor babannem iki kızından birinde ayva yemiş birinde yememis yediği kızı kaşlı kirpikli olmuş çok güzelmiş anneme anlatırmış hep
Annesininportakali53 Casperr kizlarda tatlı durabilir ama ben erkek bebeklerine gamze yakıştıramıyorum o yüzden nasıl çıkarsa artık benim ki🤣 bakalım anası gibi kumral mi olacak babası gibi sarışın yeşil gözlü mu .. 26 haftalik hamileyim kızım diye sevdiğimiz bebeğimizin erkek olduğunu öğrendik artık hersey bana değişik geliyor🤣🤣🤣
Casperr Annesininportakali53 bebek kızsa ağırlığı sol tarafta hissedilirmiş erkekse sağda ben ilk haftalarda gördüm hafif şişlik soldaydı ve hamile kalmadan önce rüyamdada kızım olduğunu görmüştüm 😍