Fasulyeninannesi- Nstye girdim bugün 35+1im cok sukur hersey yolundaymis bundan sonra 10 gunde bi kontrole gidicem sormak istedikleriniz varsa🤱
Aylinakkaya Fasulyeninannesi- merhaba bende 35+0 bugün muayenem vardı beni de 15 gün sonra tekrar çağırdı ama nstye bağlamadı 2 hafta sonra giriceksin dedi. Size sormak istediğim kaç gr bebişiniz acaba merak ettim benimki 2955 gr olmuş biraz kilolu dedi doktor 🫠
ovaninannesi Aylinakkaya merhaba bende 35. Haftadayım ve 3 kg olmuşuz kafa çapımız da haftasından büyük yakın takiple sezeryan olabilir dedi Dr. Size böyle bişey söylendi mi
Fasulyeninannesi- Aylinakkaya Bana kilosunu soylemedi ben 10 gun once gittigimde ozele gitmistim orasi 2.200 demisti simdi kac olmuatur bilemiyorum ama doktor herseyi cok iyi sancin gozukmuyo dedi🥰🤰
Fasulyeninannesi- ovaninannesi Bana sadece kafasi asagida dedi ama bi sorun gormedi cok sukur insallah sizinkindede sorun yoktur gecen hafta gittigim devlette ki doktor bana neler neler dedi ozele gittim bu haftada buna gittim hic bisey demedi bazen doktorlar korkutuyo canini sıkma🥰
Aylinakkaya ovaninannesi hayır sezeryan demedi ama kilosu biraz fazla olduğu için bu gibi durumlarda erken gelebilir hazırlıklı ol dedi