Tobeshh gozdeyagci merhabalar acaba sizde histeroskopi sonrası yapışıklılık önleyici jel kullanıldımı?
Bebegim4 Tobeshh merhaba hayır ben kullanmadım iki kere girdim işleme biri polip için biri farlı işlem için ikisinde de kullanmadım
Tobeshh Sehrbnon122 merhabalar acaba sizde histeroskopi sonrası yapışıklılık önleyici jel kullanıldımı?
Sehrbnon122 Tobeshh yok kuzum histerskobi oldum zaten 2 ay sonra da transfer oldum sana neden verildi acaba belki önlem amaçlı kuzum bidaha yapısıklık olmasın diyedir
Sehrbnon122 Tobeshh benim yapısıklık baya vardı 3 yıl birikmiş resmen temizlendi baya ama sonrasın da ilaç vs vermedi kuzum
Tobeshh Sehrbnon122 yapışıklılık temizlerim bilmiyorum içeride ama ameliyat sonrası oluşuyormuş onun için uygulayacakmış şuan sadece polibi alıcaz diye konuştuk
Hll24 Tobeshh Geçen hafta cuma günü oldum çok basit bir işlem , aneztizi biraz atmak bir iki gün sürüyor , düşük yapmaya neden olur polipler , histereskopi esnasında verilen bir ilaç var rahmi temizler daha kolay bebeğin tutunmasını sağlar🥰 Şifa olsun .
Tobeshh Sehrbnon122 bende polip çıktı yapışıklılık ile ilgili birşey denmedi sadece ameliyat sonrası oluşmasın diyeymiş