Bir_mucize_olsun1 Eda272780 bundan aldım umarım kullanislidir henüz daha gelmedi bundan alıp memnun kalan lar varmı ?
denizdalgasi1 Eda272780 anne yanı beşik düşünüyorsanız babybjörn çift katlı olanı tavsiye ederim çok memnunum 6 aydan beri onu kullanıyoruz istediğim her yere taşıyabiliyorum park beşik modelide var ama ben çift katlı olanını tercih ettim
Melihinannesi Ben aldım ama daha kullanmadık görünüşü çok güzel kurulumuda kolay 🌸 kullanan tanıdıklarım memnun
Eda272780 Bir_mucize_olsun1 cnm bnm arkdsm aldinhu çok güzel duruyor ama çok kısa süreli bir beşik ☺️ söyleyeyim pişman oldu
KayraVeAnnesi_06 Hamile olmadan önce bunu beğeniyordum ve istiyordum böyle birşey aldık İlerleyen dönemleri için büyüyen beşik düşünüyorum bakalım
Eda272780 KayraVeAnnesi_06 sağlıkla kulanin inşallah bn bunları düşünmüyorum birtane alıp baya kulanmak DHA mantıklı benim için☺️malum eksik çok hayat pahalı siz gülle gülle sağlıkla kulanin inşallah 🤲❤️
Eda272780 KayraVeAnnesi_06 sağlıkla kulanin inşallah bn bunları düşünmüyorum birtane alıp baya kulanmak DHA mantıklı benim için☺️malum eksik çok hayat pahalı siz gülle gülle sağlıkla kulanin inşallah 🤲❤️