berceste5155 La_Liberte 34. Haftada ilk kez ayaklarım şişti o da çok gezinmekten oldu ondan beridir ne zaman fazla ayakta dursam hemen ödem topluyor beş dk yüksek bir yere uzatınca geçiyor
La_Liberte berceste5155 genelde hep yatıyorum ben iş falan yapmıyorum 😊 bu saatten sonra da dikkat edeyim o zaman 🙏🏻
Sehenz La_Liberte 38+5deyim yine öyle her dk olan bi ödemim yok ama beni sıcaklar çok etkiledi sanırım sıcak basınca ayaklarım ellerimde ödem hissediyorum ama yine öyle aman aman bi ödem yok
Kdrtunl58 La_Liberte yani tabi tedbirli olmakta fayda var her insanın bedeni farklı kimi doğum sonrası ödem yapmış o yüzden bı numara büyük terlik koyabilirsiniz sağlıkla kucaklayin inşallah bebeğinizi ♥️
La_Liberte HanifeAhmet yaa çok geçmiş olsun. Demek ki bünyeden bünyeye değişiyor. Bana da son haftalarda şişer dikkat et dediler. O yüzden merak ettim. Umarım sizin de bir an önce düzelir 😊
HanifeAhmet La_Liberte inşallah teşekkür ederim 😇 şişse bile doğumdan bir süre sonra eski halinize dönersiniz hem hamilelikte olacak şeyler bunlar çok takmayın söylenenleri 🤗
La_Liberte Alp24677 ya umarım sizin düzelir bende de hiç olmaz. Şimdiden ben de zorlanıyorum oturup kalkmakta. Ama şişme durumum olmadı çok şükür. Erken doğum riskinden dolayı Yürüyüş yapmıyorum. Umarım sıkıntı olmaz
La_Liberte Misssitare çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce düzelir. 🙏🏻 Ben de biraz korktum 33. Haftamdayım umarım sıkıntı olmaz ☺️
Biroglanannesiii La_Liberte Çok az şişti yüzük parmağımdan biliyorum yüzüğüm girerken zorlanıp çıktı ve her zaman olan terliğim biraz küçük gelmeye başladı buradan anlamıştım çok değil evet ama şişmiştim
La_Liberte Zuhalsebu ben hiç yorulmuyorum ayakta da kalmıyorum. Full yatış 🙈 erken doğum riskim var. O yüzden elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ☺️
Zuhalsebu La_Liberte Allah sağlıkla vakitlice kucağınıza almayı nasip etsin çok fazla ödeminiz olacağını çok zannetmiyorum ben🙈
La_Liberte Elfsnc valla ben çatır çatır çatladım 😬😬 şimdilik ödem olmadı. 1 ay kaldı doğuma umarım hiç olmaz 🙈
Biroglanannesiii La_Liberte Olmasını istemiyorsan canım bol su iç biraz yürü sonra ayaklarını yukarıya doğru dikip uzan dikkat ettiğin sürece şişmezsin
La_Liberte Biroglanannesiii çok teşekkür ederim ☺️ malum yaz ayları çok su içiyorum. Tuzu da normal derecede yiyorum. Bakalım hayırlısı 🥰