Ozlemyldry Merhaba arkadaşlar. 33 haftalık olduk çok şükür ama bugün bebeğim karnım çok kasıldı sürekli bir yere toplandı bu normal mi yardımcı olur musunuz?
Sedaozturk Ozlemyldry cnm aynı sorun bende de vardı hatta şimdi geldim hastaneden alttan bile kontrol etti erken doğum riski varmı diye ama çok şükür bu haftalarda olması gereken kasılmalarmış dahada artıcakmış bende 33 haftaya bugün girdim
Belissima Ozlemyldry Yalancı sancılar hepsi normal canım bu haftalarda merak etme. Giderek artıyor o kasılmaydı bebeğin bi tarafa toplanıp karnın sertleşmesi vs. Hepsi vücudun kendini doğuma hazırladığının göstergesi.
Rumeysaylz 33+6 haftayım bu aralar iyice artmış durumda benim doktorum da normal dedi çok sık olsuğunu söyledim ve muayene etti Vajinal baktı şükürler olsun birşey çıkmadı ama ihmal etmeye gelmez tabi dakika tutuyorum ben ne kadar aralıkla geliyor not ediyorum
Asya_2402 Ozlemyldry Ben de 34. Haftama girdim bgn.Kasılmalar bende de oluyor 1 kaç haftadır.1 saat içinde 4-5 sefer olursa bir soruna işaretmiş onun dışında normal kabul ediliyor.
Rumeysaylz Ozlemyldry Doktorum 1 saat içerisinde 4 ve fazlası olursa hastaneye gel Nst de bakalım kesinlikle gel ihmal etme dedi
Cansucbrdmr Ben de 28 haftalığım bazen bana da oluyor tekme sanıyordum kasılma öyle birşey miymiş?🤔 Ağrı sancı yok ama karnın bir kısmı yükseliyo tümsek gibi hafif bi acı hissediyorum birkaç saniye öyle kalıyo düzeliyo sonra.. İttiriyor gibi oluyor.