Saaaaa Kızlar çevremde bi kaç kişi bimin bezinin çok güzel olup onu kullanmamı söylüyor sizce nasıl kullananlar varmı ?
FSCMK Saaaaa kızımda kullanmıştım bir süre çok güzel bir bez kendinden kremli felan ama kızımın poposu molifixden başkasını götürmediği için tekrar dönmüştük
Ayseaysa Saaaaa benim iki ablamda bim bezi kullandılar çokta memnun kaldılar bende kızım için kullanicam😊
Aliyeyildiz Ben ilk çocuğumda önce pahalı ünlü markalardan kullandım birisi sızdırdı birisi pişik yaptı. Bide biminkini deneyelim dedim çok memnun kaldım. İkincisi doğduğunda direk biminkini alıcam 😃
Driia Yeni doğana kullanmadım ama kızım 1 yaşındayken o bezi kullandım ve çok memnun kaldım şuan sleepy aldım bakacağım cildi hassas değilse Jenny alacağım
Aselmeva_ İki oğlumda da önce molfix kullandım pişik oldular biminkini denedim hiç pişik yapmadı cok güzel Şimdi yjne kullanacağım
Muhammedinannesi2424 2 oğlumdada molfixle başlamıştım ama pisik yaptı sonradan pek bim bezi kullandım. Şimdi de sleppy falan deneyip 6 7 aydan sonra bim bezi kullanmaya başlarım eğer pisik sorunu olmazsa
Saaaaa İlk hangi bezle başlarsan çocuğun vücudu ona uyum sağlıyor diye biliyorum o yüzden ben bimin bezini almayı düşünüyorum bakalım