benkosarim aldığım yeni doğanlar yetmemişti herkes yeter yeter dedi ama yetmedi gidip tekrar almak zorunda kalmıştım. Kıyafet değişimi çok Fazla oluyor bebek terliyor kakası dışına çıkabiliyor elinizin altında hep temiz olması lazım.
Süt sağma makinesini hala kullanıyorum benim için olmazsa olmazım. Yeni doğum yaptığım da sürekli sağdım emzirdim mama da verdim mama vermekten asla kaçmayın sütünüz foşur foşur hemen gelmiyor bebeğin doyması beslenmesi gerekiyor önce emzirdim sonra sağdım sonra mama verdim sarılık olursa bebeğiniz saate bakmadan sürekli emzirin. Mutlaka gaz oluyor bio gai kullandık gaz damlası İçin ve ek olarak samb flex kullandık. Bulgur pilavı inanılmaz süt yapıyor ama bebeğe çok fazla gaz yapıyor ona rağmen yemiştim mecbur. Hiç kabız olmadı ama uykudan gaz İçin uyanıyordu. Süt arttırmak İçin bestlak damla kesinlikle net önerimdir ki hala kullanıyorum ben, en ama en önemlisi su günde 4 litre su içiyorum mutlaka bol bol su İçin. Etrafınızdan kimseye kulak vermeyin en önemlisi bu dinlemeyin kimseyi bebeğiniz için en iyisini siz bilirsiniz X Kişiler değil.