Mrvbebk Çok güzel bende bu tarz beğenmiştim ama eşime danışınca o farklı beğendi farklı aldık ama çok güzel olmuş 👌🏻
Usnac1995 Yapımı çok basit fiyatı bana çok yüksek geldi. Kendiniz de yaparsınız ama uğraşmam diyorsanız alınabilir . Kendinizde yapsanız malzeme 100 tl tutar
Sevgiiss Usnac1995 ben kendim yapmak istşyorum şimdi eşimede attım bu değmez o paraya dedi malzemeyi nerden alıcam bilmiyorum
Usnac1995 Sevgiiss parti malzemeleri satan yerler var nerede yaşıyorsunuz bilmiyorım ama istanbulda heryerde var yani.
Ikranurhtc Sevgiiss instagramda bir sürü malzeme diye bir sayfa var orada satılıyor ben ilk kızımda aldım çok memnun kaldım nasip olursa bu bebeğimle cinsiyet belli olunca alacagim
Sevgiiss Usnac1995 ankarada yaşıyorum canım bi araştırcam kendim yapabilirim dediğiniz gibi eşimde çok pahalı dedi zaten
Ikranurhtc Sevgiiss yok byle kasnak tül hepsi var aradığınızı bulabilirsiniz diye düşünüyorum cnku bende buna benzer kasnak tül falan kullanarak yaptım kiziminkini foto bulamadım atacaktım ama
Melekannesi42 Sevgiiss ben şimdi yapıyorum bi tane eksiklerim var öğleden sonra onları aldırcam bitince atarım sanada fikir olur 🥰🥰