Symkrks89 Nurbanu60 6 kilo az değil mi bebek ne kadar zaten :( ben 6 kilo alırsam 45 anca olurum doğumdan sonra yine 40a dönerim. Gerçi sizin henüz vaktiniz var umarim biraz daha alırsınız.
26asya Kbrsuzen hamile kalmadan once 57 kiloydum suan 34.1 haftaligim suan 73 kiloyum 16 kilo almisim normalmi acaba odem yok
Selamcanim 26asya doktorunuz çok aldınız falan diyor mu? Bünyeye göre değişir çok zayıf insanlar aşırı kilo alabiliyor bazen. Ben kendimi tuttum zaten normalde de kilo takıntısı olan bir insanım. 34 haftada sadece 5 aldım. Oda göbek. Gerisi aynı.
26asya Selamcanim ben yurt disinda yasiyorum dil bilmiyorum esim konusuyo ama hersey yolunda super diyo hic kiloyla alakali bisey demedi😇
QulizadeLamiye 26asya bende yurt dişindayim ve dil bilmiyorum 😁 benimde ewim konuşuyor ve doğuma az kaldi yalniz ne yapicam bilmiyorum burda kimseyide almiyolar doğuma😒🤦🏼♀️
Selamcanim 26asya yok zaten çok kilo alımını tavsiye etmiyorlar. Benimki de sadece bebeğin aldığını o yüzden ilerleyişin çok güzel olduğunu söyledi.
QulizadeLamiye Kbrsuzen 36+6 16 kilo aldim ve artik ne yuruye biliyorum nede yatakda done biliyorum 🙄 doğursamda rahatlasam 😁🤭
Balrengii Bebegim6636 Bebegim6636 uygulama bile söylüyor bu haftalarda 8 10 kilo almış olabilirsiniz diye, çok kilo alan ammeler biliyorum bebekleri sağlıklı, bu bilgiyi nerde okudunuz acaba :)
Usnac1995 Orkide_20 ben bir kaç senedir hep 68 kiloydum. Hamile kaldığımı öğrendiğimde 66 olmuştum. 31. Haftaya kadar 72 yi gördüm . Şuan 70 kiloyum. Yani yıllardır olduğum kilodan 2 kg fazlası sadece 😂