aysbuk2baby 18+5 önce 2 kilo aldım, bu böyle olmaz dedim kilo verdim, başlangıç kiloma düştüm, son 20 günde de 1 kilo aldım. Diyetisyenle ilerliyorum.
yalcinsevda_06 Kbrsuzen 29+3 haftalığım 58 le hamile kaldım 12 kilo almışım farkındayım biraz fazla ama çok şükür bebeğimin de benimde sağlığımızda her hangi bir sorun yok doğumdan sonra eskiye dönerim artık
Yasminadem Heja2121 benim göbeğim var canım hem ikinci bebeğim hem de sanırım erkek olduğu için karnıma bi top sıkışmış gibi 😂
Mervesmt34 Kbrsuzen 9+5teyim -4 kilo verdim bulantılardan hiçbir şey yiyemiyorum ve canım da hiçbir şey çekmiyo bu dönemde ne kadar verirsem o kadar iyi diye düşünüyorum çünkü zaten 70lerdeyim inşallah böyle biraz daha veririm 🫣😂
Kokenilya MRVMSTF çok normalll. Doğumda anında 5 kilo vereceksin zaten emzirme falan derken hoop gidecek o kilolalar. Doğumuna çok az kalmış hiç canını sıkma 😘
Kokenilya Kbrsuzen 31+3, 3 kilo aldım sadece 😌ama kendimde iri biriyim o yüzden normal geliyor bana 🫣
iremdemir35 Kbrsuzen 17 haftalığım hala hiç kilo almamışım 2 kilo vermişim sizinki normaldir son 3 ay kilo aliyomussunuz zaten doktorum demiştide😁
Yrnscl 9+3 deyim 2 kilo vermişim ben zayıfladım bişey yiyemiyorum midem bulanıyor ve kusuyorum ilk hamileliğim her yer herşey kokuyor eşimden bile tiksindim ağzımda sürekli bir acı tat aranızda benim gibi olan var mı 😕
Symkrks89 Yrnscl ben canım 38 kıloyum şu an. Ağzımdaki acı tatta hala devam 15+3 teyim. Yemek kokularından hala tiksiniyorum