Bir-masal55 Merhaba hanımlar İstanbul Avrupa yakasında başakşehirde oturuyorum bu çevreye yakın önerebilceginiz doktor ve hastaneler neler acaba şimdiden teşekkür ederim ☺️
eylulicten Bir-masal55 valla canim bende istanbulda basaksehirde oturuyordum ama bahcesehir kisminda. Esenyurt esencan hastanesinde ahmet mahmutogluna gidiyordum.
gamzosgamzos Bir-masal55 bende Basaksehirde oturuyorum ilk kızımda nisa hastanesi simdi bahcelievler medipol olmus ikinci kızımda gaziosmanpasada basari hastanesini tercih ettim malesef yakinlarda ozel hastane yok
Hafizetosun_ gamzosgamzos Ilk kızımı bende başarı da selime hanımda doğum yaptm çok memnun kaldım şuan fiyatları çok fazla uçtu
gamzosgamzos Hafizetosun_ aynen bende hastaneden ve doktorumdan cok memnun kaldım benim doktorum Jalal beydi 😊 ben martta dogum yaptım o zaman muayene 300 tl zorunlu sezaryen 5.500 tlydi ama dediginiz gibi simdi baya yukselmis
Hafizetosun_ gamzosgamzos geçen yıl 160 tl6t muayne oldum 4500 küsür sezeryan oldum bu sene 300 muayne 8 bin doğum olmuş sanırım çok yüksek geldi banada Asya hastanesi daha uygun geldi