Gizemgksnmz Dilaraagk_ İnşllah canım o zaman bir tık daha rahatlarız. Sonrada kalp atışını duymak için bekleriz onunda Allah’ın izniyle duyarız inşllah🥰
nurefsanakbulut Gizemgksnmz teşekkür ederim ayın 1 inde gideceğim kadın doğuma ben acil de öğrendim 😂
Gizemgksnmz nurefsanakbulut ben de gitmek istiyorum ama hafta içi iş yüzünden gidemiyorum daha kimseye de söylemedim hamile olduğumu
nurefsanakbulut Gizemgksnmz aaa ben aileme söyledim eşimin ailesine söylemedim gözleri değer diye hahaha
Papatya4646 Merhaba benimde ilk gebeliğim de günüm geçmeden öğrendim kanda 1284 çıktı ama ultrosanda görünmedi kese son adet tarihim 28 temmuz doktor carsamba gel dedi aranızda böyle olan var mı acaba değeri yüksek cikipta görünmeyen yada sonradan gorunen
Gizemgksnmz Papatya4646 canım benim ilk gebeliğimde kese 2000 kusurlerde görünmüştü çok normal görünmemesi mesela benim şuan 1389 benimde kesem daha gözükmedi
Gizemgksnmz nurefsanakbulut ben ilk bebeğimi kaybettiğim için kimseye söylemedim o yüzden 12. Haftadan sonra söylemeyi düşünüyoruz
Papatya4646 Gizemgksnmz teşekkür ederim cevapladigin için canm 🌸Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah
Tugcesena Gizemgksnmz canımmm kusura bakma kafam pek yerinde değil kendimi yanlış ifade etmişim 🌺 2 katı değil de önemli olan %50 ile %60 bandında artış göstermesi diye okumuştum heryerde illa iki katı değil yani önemli olan artması. Lütfen içini ferah tut çok daha düşük değerlerle hamile olanlar var sende görmüşsündür burda
Gizemgksnmz Tugcesena evet canım benim ilk belegimde değerim hep 3 katı falan çıkıyordu çoğul gebelikmiş meğerse ama bunda az olunca tedirgin oldum birazda. Birde ilk gebeliğim kürtajla sonuçlanınca diken üstündeyim şimdi
Tugcesena Gizemgksnmz Allah korusun hepsi aynı olacak diye bir şey yok. Lütfen stres yapmayın. İyi düşünün iyi olsun. Size şu kadarını söyleyeyim biz hangi doktora gittiysek çok zor dediler. Tek yolu tüp bebek onu da belki 20 belki 30 kez denemeniz gerek dediler. Bu ikinci denememizdi eşim de ben de ilkinde ağladığımız kadar ağlamadık hep umutluyduk olacağına inandık ve bin şükür her şey çok yolunda ilerledi. Herkes bizimle birlikte şok oldu. Demem o ki doktorların söylediği gibi her şeyin başının stres olduğu çok doğru. Allah ım dilerse olur 🙏 olumlu olun lütfen
Gizemgksnmz Tugcesena iňsllah herşey çok güzel olur canım gerçekten tek istediğim bu sağlıkla kucağıma aldığım günleri de görürüm inşllah