Gizemgksnmz Cansu355 ben yine 2 güne bir kan vermeye devam edeyim o zaman pazar ve salı günü de vereyim kanı haftaya da kese görünür inşllah
Cansu355 Gizemgksnmz Adetiniz kac gun gecikti yani degerlere gore 4 yada 5 haftalik olabilirsin ve kese bence oluşmustur. Kadin dogumcuya git muayene ol bence kan verip durmakla zaman kaybetme
Gizemgksnmz Cansu355 takvime göre 4+3 günlük bugün gittim doktora daha gözükmez haftaya gel daha net olur dedi bir hafta nasıl geçecek şimdi ☺️
Cansu355 Gizemgksnmz İnsallah haftaya gittiginizde gorursunuz canim benim gorurseniz yaz mutlaka dualarim seninle🙏
180720 Gizemgksnmz hayırlısıyla sağlıklı bi gebelik olur inşallah Allah kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip eder kuşum 🥰😇
Ahuum Gizemgksnmz bnmde 48 di sonra 120 oldu başkada kan vermedim . Neden bukadar cok bakıldı çok güzel değerin %60 artması önemli
Gizemgksnmz Ahuum canım ben kendim duramadığım için 2 güne bı acile gidip kan verdim yine kimyasalmı değil mi görmek için hastanede evime çok yakın bakkala ekmeye gider gibi kan vermeye gittim sürekli
Meleknkkk Gizemgksnmz ufak detaylara çok takılma canım psikolojik olarak hem kendini hem bebeğini etkilersin değerlerin gayet iyi sağlıkla devam etsin hayırlısıyla kucağına al inşallah 😘 😊
Aslimsii07 Gizemgksnmz maşallah çok güzel artmış Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah 🥰