Tunahan_rumeysa16 Kızlar kimler benimle aynı haftada nasil geçiyor hamilelik bu aylarda.. detaylı ultrason için randevu aldım perşembe gidicem dr gün verecek ultrason için şehir hastanesine aldım ( bursa )
Deletedmom_11 Tunahan_rumeysa16 merhaba bebeğinizin cinsiyetini öğrenebildiniz mi acaba biz 17 haftalık olduk bir öğrenemedik de öyle takribi aynı hafta olanlara bir ufaktan soruyorum 😞
Puding Tunahan_rumeysa16 bende 18+3 canım detaylıya 21 22 de girmeyi düşünüyorum doktorum 23 e kadar süren var dedi zaten oğlum ne zaman gitsem kontrole hep eli yüzünde o yüzden biraz geç gideyim hem büyür biraz daha hemde belki daha hareketli olur ve yüzünü gösterir o minik ellerini çeker yüzünden 😂💙🧿
cansualisa Tunahan_rumeysa16 18+6 yız 12 den snra devletten aldım ama asistan bakıyormuş özele gidicemmm araştırıyorum suan kuzum
Tunahan_rumeysa16 Deletedmom_11 neden öğrenemediniz gostermedimi cinsiyetini. Benim ikinci gebeliğim bir oğlum var 3 yaşında bunada 15. Haftada erkek dedi dr ama detaylı ultrasonu bekliyorum daha net ogrnemek için
Annevebebis Deletedmom_11 biz de de kesin bir şey demiyor daha 19+3 erkeğe benziyor diyorlar kesin cinsiyeti bu demediler
Serramm16 Deletedmom_11 bende birazdayım 17+3 haftalığım bende 12. Haftada belli oldu cinsiyetimiz bizim☺️ 17 Eylülde bizimdi detaylı ultrasonumuz☺️
Deletedmom_11 Tunahan_rumeysa16 ay göstermedi 14 de gittik göstermedi bilmiyorum ne zaman gösterir 🌸Hayır insan da bir merak ediyor ki 😂
Mira1230 Tunahan_rumeysa16 detaylı damı net belli oluyor bu yüzünü net bir şekilde resim veriyor ya o kaçıncı haftalarda oluyor acaba biliyor musunuz
Tunahan_rumeysa16 Serramm16 hayırlısı olsun 12. Haftada çok erken cinsiyet için bazen detaylıca farklı soyluyorlar 😇
Ada_masali Bende 19.haftaya grdim bugun inanilmaz kasik ve bel ağrım var kizlar sizdede oluyormu böyle
Serramm16 Tunahan_rumeysa16 yok çanım %100 erkek doktor gösterdi kendisinde detaylıda dedi artık 18. Haftaya gidiyoruz. Hee cinsiyetin önemi var hiçç yok yeterki sağlıklı olsun