Babyyldz Yenidoğan Bebek bezi kaç paket alsam. 1 pakette 60-70 tane var ortalama 1 numara bir paket 2 numara bir paket mi alsam
durumom2022 Babyyldz yeni doğduğunda daha fazla tuvalete çıkıyormuş bebişler ben şuan için 1 numara 1 paket 128 Li aldım Bi de 2 numara aynı paketi alırım
Mrvsmt2502 Babyyldz bebeğinizin kilosuna bağlı benim kızım 3700 doğdu direk 2 numaradan başladık 2 ay kullnadık 3 numara geçtik oda iz yaomaya başlayınca 3+ya geçtik şuan 4.5 aylık 3+ kullanıyoruz 7 kilo civarı
Edabykl Babyyldz Ben suanlik sadece 1 paket 1 numara aldım cunku pisik yapabilir eger iyi gelirse devam edecem aldığım markaya
Sarahh Babyyldz çalıştığınız kadar az alın stoklamayın , çünki çabuk büyüyorlar ve kilo ala biliyorlar , sonra sıkmaya başlıyor bezler
AysegulArici durumom2022 bence almayın çok çabuk toparlanıyor kar kilo olarak elinizde kalmasın duruma göre bitmeyen yakın alın bence bir numaradan çok çabuk ikiye geçiş yapmıştım ben oğlumda sutunuzun yararlı olup olmamasıyla bebeğin gelişimi belli oluyor hemen☺️