mayra Merhaba kızlar, lohusayken salonda mi yattiniz yatak odanızda mi yattınız, dogum sonrası herkes gelmek istiyor yanımda kalacak olan 3 4 kisi var, ev kalabalık olacağı için nerde yatsam daha rahat ederim, sanırım sezeryan doğum olacak
suscarparimm mayra Salona yatak yapıldı eski somyalardan yatak odasına gelip gitmesinler diye salonda yattım
TeoMom mayra Ben kendi odamdan başka rahat edemem gelmesinler onlar da hemen canım rahat rahat yarı kırkımız çıksın biraz toparlanalım öyle gelirler
Tubacngl mayra Bende salonda yatmayı düşünüyorum yanımda kalan annelerde aynı odada uyur eşim ilk zamanlar yatak odasında uyur gelen misafirlern yatak odama girmesini uygun bulmuyorum çünkü
Soruyorumm mayra yatmamız mı gerekiyor bilmediğim için soruyorum özel yatak yapılıyor salona falan eltim doğurdu geldi at koşturuyordu evde görümcem de sezaryan oldu salonda koltukta oturuyordu akşam yatagına yatıyordu bildiğim örnekler bunlar da benim ilk hamileliğim
Cubukmakarna Yatacağınız 2 gün oluypr zaten hastaneden sonra. Yatak gibi yaptırmamıştım normal yaşadım:) bi yatağıma gittim bi salona geçtim.
Nis mayra yatak odanda yatman uygun olur ben mesela sesten hic hoşlanmam ve uyuyamam cocukta yanında olacagı icin ses gürültü fazla olur ne sen dinlenirsn ne o
kuzeymomsss mayra bence o kadar kalabalık kişi kalmayın, insan kafayı yiyor valla. Ben salonda yatmıştım, yatağım çok yüksek çünkü 1 hafta sonra kendi odama geçmiştim
Driia Lohusa yatağı ilk defa duydum. Gündüz salonda durursun gece yatağında yatarsın hiç ayağa kalkmayacak değilsin ki. Bebeğine yanına alırsın eğer dinlenmeye ihityacın varsa yanında kim varsa verirsin ona sen gider odana yatarsın
Tunahan_rumeysa16 Genelde 40 çıktıktan sonra görmeye giderler hem anne hem bebek toparlasın öyle daha mantıklı zaten 40 günden sonrada lohushalik bittiği için yatakta yatılmaz çok rahatsız olunmadigi sürece 😇