Esme1989 Merhaba kızlar ben kısa bir süre önce bebeğimi düşürdüm ama tekrar hamile kalmış olabilirim. Bugün hafif pembe lekelenmem oldu acaba kaçıncı haftada yerleşme kanaması olur tecrübelerinizi merak ediyorum 🙏🏻
Esme1989 Esrarslan düşükten sonra adet olmadım henüz o yüzden bilmiyorum tam olarak ne zaman olurum ama belkide bu lekeler adete dönüşür
idemYamurzdemir Benim 5+6 ve 6+2 de iki kere kanaman oldu gebeligim surecinde ha yerlesme kanamasimiydi bilmiyorum..
Muhammedamine Esme1989 daha adet olmamışsınız belki adetiniz geliyordur yavaş yavaş bu yerleşme kanaması herkeste olan birşey değil nadir
Esme1989 4 hafta önce düştü bebek 7 haftalıkken düşürdüm ama kürtaj olmadım o düşükle beraberde 4-5 gün kadar kanamam oldu doktorumda bunu adet olarak saydı. Kanamayla beraber temizlenmiş Rahimde bişey kalmamış ve rahim duvarın çok kalın hamile kalmaya müsait korunma sakın dedi. Onun üstüne biz eşimle 1-2 kere birleştik. Acaba hani hamilemiyim diye bi düşündüm ama gün içinde belli olur tabi. Sökülürse gün içinde anlaşılır zaten 😊
Esme1989 busrasafak payidar Kızlar adete dönüştü doktor klomen verdi inşallah bu bir hafta 10 gün içerisinde tekrar hamile kalırım🙏🏻😍
Eflinisa Esme1989 canım yerleşme kanaması diye bişey yok onu sana doktor söyleyecek bende de geldi banada aynısını dediler gelmedim doktora bidaha kontrole geldiğimde sordum bebek etkilenmiş olabilir dedi bugün tahlil yapacaklar
Esme1989 Eflinisa allahım yardımcın olsun canım inşallah güzel haberlerini alırsın yavrunun dualarım seninle 🙏🏻