Emineee65 Bebeğim 2350 doğdu 36+5 te 2 100 e indi şuan 2155 kilo 10 gündür küvezde kaç olunca verirler sizde bebeğiniz kaç gün kaldı küvezde çok sıkıntı yapıyorum sağlığı daha önemli tabi ama yanımda olmaması da çok zor
Zuzuu86 Emineee65 Çok gecmıs olsun canım bende aynı seylerı yaşadım senı çok ıyı anlıyorum su an yanı kilosu eksık degıl gıbı başka sebepten almışlardır küveze benım kızım da 36. Da doğdu solunum sıkıntısı cekıyodu o düzene gırdıkten sonra çıkarmışlardı.. en yakın zamanda alırsın kucağına ınsallah
Emineee65 Zuzuu86 başta solunum sıkıntısı vardı ama 3 4 günde düzeldi şuan tek söyledikleri kilosu az toparlanması gerek sizin kaç gün kaldı ve kaç kiloyla aldınız 2500 olmadan vermicekler gibi gözüküyor
Emineee65 M_A plasenta yaşlandı 33 haftaya kadar iyi gidiyordu sonra kilosu durdu 37 bekledi 2500 bulmazsa doğumu başlatmalıyım dedi 36+5 te sezeryanla doğum gerçekleşti artık doğmalı dedi doktor
Zuzuu86 Emineee65 1.900 doğdu 2.300 le cıkardılar 2 haftayı doldurmuştu sütümü sağıp biberonla veriyolardı en son emzirmeye çağırdılar ıste eğer emebilirse solunum sıkıntısı çekmezse çıkaracaklarını soylemıslerdır çok şükür tutup guzel bı sekılde emmişti beni öyle çıkmıştık
Emineee65 Zuzuu86 sizinde zayıfmış benim sütümü biberonla vermiyorlar boğazında bişey var onla veriyorlar doktor sesi daha çabuk kilo alsın diye direk midesine iniyor sanırım pazartesi bilgi verecek ne zaman emzircem kaç gün emzirdiniz orda peki orda emzircem sonra vereceklermiş
Zuzuu86 Emineee65 ben aynı gün emzirip aynı gün çıktım dua et bol bol ama ıcını ferah tut zor dıyorum ya çok çok ıyı anlıyorum hepsı bıtıcek kavuşacaksın Allah’ın ıznıyle 🙏🏻
Emineee65 Elvanguzel inşallah şuanlık yokmuş sıkıntı inşallah olmazda ama 2500 olmasına daha çok var ne kadar sürede alır ki sağlığı tabiki daha önemli ama bu psikolojide kötü ağladım bana hiç vermicek misiniz diye öyle bir his oluyor insanda
Elvanguzel Emineee65 benim kızım 35+5 de 2250 doğmuştu 7 gün kuvezde yattı 2500 olunca çıkartmışlardı bazen bebisler çabuk kilo alıyor bazıları yavaş sağlıkla tez zamanda çıkar inşallah canım 🙏🤲