Hil38 Oğluşum bugün 35+0 oldu vee doktorumuz 19-20 Eylül için doğum planlaması yapabileceğimizi söyledi. 🙊🌺 Sizlerde durum ne anneler 🥰
2koftemom Hil38 bende 35 haftadayım cnm 36 tıda haftaya yanı doktora gidixem nasıl planlama yaptınız sezeryan planımı
Dilish Hil38 Bende 36+2 haftalık hamileyim. 21 eylülde 40 haftam bitiyor. Sezeryan olacağım için bugün doktorum 10 eylül için gün verdi. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız.
Hil38 2koftemom evet canım sezaryen olmak istediğimi söyledim doktor bu tarihlerde alabiliriz ama son hafta yine değerlendirelim bi dedi.
bayanelaa Hil38 34 olduk bizde 🤗 25 eylulde alabiliriz dedi doktorum hayirlisi bakalım 😇 bebisiniz kilosu nedir sakıncası yoksa haftaya kontrolüm var 🫠
bayanelaa Hil38 haftaya gideceğim bende inşallah 🫠 2 kilo 20 gramdı 32+5te umarım güzel kilo artışı olmustur 🤲 nst çekildi mi
Hil38 bayanelaa olmuştur mutlaka çık hızlı büyüyüp kilo alıyorlar 🥰 evet canım son iki kontrolümde nst istiyor doktorum bi kasılma yokmuş
Pelinakcn Hil38 aramızda tam 1 hafta var yarın kontrole gideceğim doğum şeklim belli değil henüz o zaman aşağı yukarı sizden 1 hafta önce ya da aynı zamanlarda olucak tahminen 🥲🫶🏻
Hil38 Pelinakcn ben sezaryen istediğim için tarih verdi canım doktorum. Senin var mı sezaryen gibi bi düşüncen yoksa normal mi düşünüyosun
bayanelaa Hil38 benimde 2 keredir çekiliyor sancı çıkmıyor ama bugün bebeğin hareketleri cok canımı acıtıyor bide kaburgalarıma doğru toplanıp kasiklarima agri giriyor bakalım inşallah bisey yoktur
Pelinakcn Hil38 bugün kontrole gittim daha kanala girmemiş dedi. İri bir bebek olacak dedi öyle olursa sezaryen düşünebilirim. Önümüzdeki 2 hafta içinde belli olur sanırım
Hil38 bayanelaa bence yoktur bebişlerin hem boyları uzuyor hem kiloları artıyor sığmakta zorlanıyorlar. Bide haftası ilerledikçe kemikleri güçlendiği için daha sert tepki vereceğini okumuştum bi yerde. İçinizi ferah tutun 🌺
Hil38 Pelinakcn belli olur bence de ☺️ Benim doktor da 19-20 si dedi ama bakalım tarihini değiştirir belki☺️ Bizimki de uzun bişey olacak Allahtan erkek 😂