D_Banutoklu Bereninannesi Gözünüz aydın olsun çok sevindim 🥰 Birkaç gün önce cinsiyeti öğreneceğinizi yazmıştınız oradan hatırladım ☺️Ben de kız bekliyorum hayırlısıyla inşallah. İsim olarak Kur’an’da geçmese bile fikir olur belki diye yazayım istedim. Mihra koyacağız inşallah biz. İyiliksever hoşgörü sahibi kimse demek🍀
Bereninannesi D_Banutoklu Allah razı olsun Rabbim sizin prensesinizi de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰mihra da çok güzelmiş o da bulunsun aklımda
Bereninannesi eylulicten ecrin eltimin kızının ismi varken koymam şahsen ☺️ Ama güzel isim teşekkürler
Hulyaaa1 Bende Lina koyucam kızımın ismini anlamı da hurma fidesi demek bence hoş hayır yani kime ne herkesin koyacağı isimden saçma sapan die yorum yapanlara kıl oluyorum kime ne herkesin yaptığı herşey çok normal sanki de bi tek evlatlarımıza koyacağımız isimler kaldı eleştirilecek bari saçma sapan yorum yapmayın da insanların heveslerini kırmayın.
AysegulArici Bereninannesi elif Vera koyuyorum ben inşallah ikiside Kuran’da gceiyor ☺️🥰 Elif:dik doğru demek ve Kur’an’ın ilk harfi Vera:haramdan sakınan harama el uzatmaya doğru dürüst demek mis ve 3 sürede geçiyor
AysegulArici Birminik56 evet nesrah ve yusra insirah süresinde ikiside çok güzel ve çok fazla bilen yok
Hafizehanim61 Bereninannesi Bence Fatıma, Zeynep, Meryem, Hanne, Büşra, Hümeyra, Zehra o kadar güzel isimler ki. Değişik isim koyacağım derken saçma sapan anlamsız isim koyuyorlar artık aman dikkat edin siz 😁
Hafizehanim61 Bereninannesi birde bu aralar Lina koyuyorlar. Hurma fidanı demek mesela. Ne alakaya ne maydonoz :D Yahu anlamı güzel olsun, yaşantısı güzel olan sahabe annelerimizden veya hocalarımızdan olsun bence
Bereninannesi Hafizehanim61 tespit gibi tespit 😅ama kulağa hoş geliyo ve değişik diye konuluyo sanırım
Elbetbirgun Hafizehanim61 Evet hurma fidesi demek ve Kuran’da Haşr suresi 5. Ayette geçmekte lütfen konustuklariniza dikkat edin ayrıca kızımın adı zevkler ve renkler tartışılmaz 😘
eylulicten Bereninannesi eltide varsa aynen koyma 😂 benim kizim ecrin olcak o yuzden dedim tavsiye diye 😊